En özel oyunlar Burada
Heroes of Might and Magic V 16htan6
En özel oyunlar Burada
Heroes of Might and Magic V 16htan6
En özel oyunlar Burada
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En özel oyunlar Burada

En özel oyunlar Burada Online oyun Paylaşım Platformu..

AnasayfaHeroes of Might and Magic V I_icon_mini_portalAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Heroes of Might and Magic V

3 posters
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Hangi Takım : 5
Ruh Hali : 15
Boğa At
Rep Gücü : 56687
Rep Puanı : 142
Doğum tarihi : 27/04/90
Nerden? : Samsun
İş/Hobiler : Bilgisayar

Heroes of Might and Magic V Empty
MesajKonu: Heroes of Might and Magic V   Heroes of Might and Magic V Icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 1:27 pm

Heroes of Might and Magic V 41JoeyGuacamole
Açıklama:

En eski ve hala en güzel strateji oyunlarından Heroes Of Might And Magic serisinin en son üyesi ile yepyeni maceralara hazır olun.

Yenilenmiş grafikleri ve yepyeni motoru ile Heroes V, efsaneyi yeniden canlandırmaya başlıyor. Bu yeni Might & Magic evrenine daha çok kötülük ve daha fazla kaos hakim. Herbiri diğerinden farklı özellik ve karakterlerdeki kahramanlarınız ile dünyanın kaderini ellerinize alıp, geleceği sizin belirleyeceğiniz doğrultuda oluşturmaya ne dersiniz? Dünyanın kaderini ellerinizde tutmak, güçlü kötülük lordları ile savaşmak ve gezegenin tek hakimi olmak istiyorsanız, Heroes Of Might and Magic dünyası sizleri bekliyor...

Ayrıntılı Özellikler:

# Yepyeni grafik motoru ile ilk defa tüm çevresel elemanlar ile 3D olarak oynanabilen etkileyici bir oyun
# 40 farklı kahraman, birbirinden değişik büyüler ve özellikler, onlarca güce ve yeteneğe sahip savaşçılar ile zengin bir savaş dünyası
# 6 Senaryo ve 30`un üzerinde ilerlemeli görevler
# Şehirleri, yapıları, kahramanları ve askerleri geliştirebilme özelliği
# Eski sürümlerdeki kullanım rahatlığı korunarak, tamamen yenilenmiş savaş taktikleri oluşturabilme desteği
# 5 değişik çoklu oyun kipi desteği
# Senaryo düzenleyicisi ile yepyeni senaryolar oluşturabilme

Not: Oyun tamamen 3 boyutlu bir dünya üzerine kurulu olduğundan, kesintisiz çalışmak için gerçekten de yüksek bir sistem gereksinimine sahip. En az Pentium IV 2.6 Ghz, 512 MB Hafıza ve Geforge FX 5200bir ekran kartına ihtiyacınız olacak; zira gerçekçi modellemeler istiyorsanız daha düşük konfigurasyonlara sahip sistemlerde oyun içinde sıklıkla takılmalar ile karşılaşabiliyorsunuz. Demo sürümünde kısıtlı sayıda senaryo ve çoklu oyuncu kipinde de 3 haritayla oynayabileceğiniz Heroes V özellikle değişik oyun kurgusu ve mükemmel görselliğiyle göz dolduruyor.
https://specialgame.forum.st
ToucHWin
Admin
Admin
ToucHWin

Ruh Hali : 4
Koç At
Rep Gücü : 56350
Rep Puanı : 40
Doğum tarihi : 28/03/90
Nerden? : samsun
İş/Hobiler : Oyun

MesajKonu: Geri: Heroes of Might and Magic V   Heroes of Might and Magic V Icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 1:51 pm

bu oyun çok güzel ben oynadım güzel bi strateji oyunu denebilir.gerçekten herkeze tavsiye ediyorum..
DeviL
Yarbay
Yarbay
DeviL

Ruh Hali : 8
Balık At
Rep Gücü : 56269
Rep Puanı : 35
Doğum tarihi : 26/02/90
Nerden? : Samsun
İş/Hobiler : Oyun

MesajKonu: Geri: Heroes of Might and Magic V   Heroes of Might and Magic V Icon_minitimeÇarş. Ağus. 26, 2009 10:59 am

ToucHWin demiş ki:
bu oyun çok güzel ben oynadım güzel bi strateji oyunu denebilir.gerçekten herkeze tavsiye ediyorum..

Eevet bu oyunu bende biraz oynadım az çok biliyorum ..

Heroes of Might and Magic V
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Runes Of Magic Bilgiler
» Runes Of Magic Download