ToucHWin Admin
Hangi Takım : Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 76 Rep Gücü : 56350 Rep Puanı : 40 Doğum tarihi : 28/03/90 Kayıt tarihi : 10/07/09 Yaş : 34 Nerden? : samsun İş/Hobiler : Oyun
| Konu: Warrock Hikayeler ( Bölüm 1.) Ptsi Ekim 12, 2009 10:58 pm | |
| ---Bölüm 1--- Görev 1 : Derbaran Ordusu Üyelerini Yok Et! Assault : Hey.! Dinleyin Beni,Karargahtan Yeni bir görev geldi.Görev ; Bu yakınlarda bir derbaran Grubu testbit edilmiş.Onları yok etmek.Hazırmısınız.. Medic : ( elinde Kanlı bir Bezle ) efendim , "sniper" Hala iyileşmedi Kurşun'u çıkardık ama Biraz Dinlenmesi lazım.. Assault : Tamam Dinlensin Sniper bizim için çok önemli Engineer ve Heayv Troper Sizde Hazırlanın Göreve Gidiyoruz. Engineer : Efendim Ammoları Hazırladım... Heavy Troper : Füzeler hazırlandı..
1 Kaç saat Sonra Sniper : Efendim Ben İyiyim. Göreve Gidebiliriz. Assault : Tamam O halde Herkez Hazırlansın Yola Çıkıyoruz.. ...Ve Yola çıkarlar o anda Bir Grup Derbaran Testpit Edilir. Assault : Dikkat Derbaran Gözüktü. Sniper ve Heavy Troper Siz Yüksek Bi yere çıkın. Oradan Bilgi verin. Sniper ve Heavy Troper Yüksek Yere çıkarlar.. Sniper : Efendim , Grup sadece Engineer Grupu Sanırım Yardıma Gidiyorlar.. Assault : Tamam O zaman Hazırlanın Medic Ve engineer İle önden saldırıyoruz.Siz bizi koruyun. Derken Bir yerden Ateş Edilir.Tek mermi....
----1.BÖLÜMÜN SONU---- Yönetmen: Admin Yrd Yönetmen : ToucHWin Yazar : Admin
| |
|
DeviL Yarbay
Hangi Takım : Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 85 Rep Gücü : 56269 Rep Puanı : 35 Doğum tarihi : 26/02/90 Kayıt tarihi : 13/07/09 Yaş : 34 Nerden? : Samsun İş/Hobiler : Oyun
| Konu: Geri: Warrock Hikayeler ( Bölüm 1.) Cuma Ekim 16, 2009 6:10 pm | |
| Way süper olmuş elinize Sağlık.. 2. Bölümünü Görmek İstiyoruz.. | |
|
quiet55 Çavuş
Hangi Takım : Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 68 Rep Gücü : 56028 Rep Puanı : 51 Doğum tarihi : 28/01/94 Kayıt tarihi : 06/08/09 Yaş : 30 Nerden? : Antalya İş/Hobiler : Pc
| |
๏tt๏๓คภє๓קเгє Yeni Üye
Hangi Takım : Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 9 Rep Gücü : 54951 Rep Puanı : 0 Doğum tarihi : 18/12/50 Kayıt tarihi : 08/11/09 Yaş : 73 Nerden? : Osmanlı ;) İş/Hobiler : Bilmiorum
| Konu: Geri: Warrock Hikayeler ( Bölüm 1.) Cuma Kas. 13, 2009 7:41 pm | |
| çok güzel olmuş elinize sağlık | |
|