Admin Admin
Hangi Takım : Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 116 Rep Gücü : 56687 Rep Puanı : 142 Doğum tarihi : 27/04/90 Kayıt tarihi : 09/07/09 Yaş : 34 Nerden? : Samsun İş/Hobiler : Bilgisayar
| Konu: Cabal Online İndir & Üyelik Perş. Tem. 16, 2009 8:30 pm | |
| MMOPRG'ler oyuna olan ilgiyi canlı tutmak için çok sayıda konu ve benzersiz özellikler ortaya koyduklarından beri, kontrol özelliklerine alısmak daha çok zaman ve çaba gerektirir oldu. Bu durum oyunu uzun dönemler oynamak gerektirdigi için can sıkıcı bir hal alabilir.
MMORPG bir hizmettir bu yüzden kolay ve rahat olmalıdır.
Oyun sistemi kolay ve rahat olmalının anlami bir yerden bir yere gitmek ve uygun avlanma alanları ile dükkanları aramak en basit görevler olmalı. Kolay'ın anlamı dogrudan, rahat ve can sıkıcı olmamaktır.
CABAL Online yeni kullanıcılar için tasarlanmıştır ve diger MMORPG kullanıcıları oyun sistemimize kolayca adapte olacaklardır, oyun uzun dönem oynamayı gerektirmez.
Cabal Online Sizi Kahraman Yapacak !
Herkesin bildigi gibi, bir oyun heyecanlı ve ilginç olmalıdır ki MMORPG'nın anlamı da budur
İyi tasarlanmıs savaş/skill sistemleri, açık quest sistemleri ve harkulade savaş hareketleri ile birlikte müthiş 3 boyutlu grafikler ve gerçek dünyaya çok yakın benzerlikler taşıyan yüksek seviyeli animasyonlar bir oyunun en temel içerikleridir. Bunu başarmak zor olsada, sonuç tüm kullanıcılar için tatmin edicidir.
Oyun atmosferi içinde bir kahraman olursunuz.
Bilmeceleri, oyunları, tuzakları ve güçlü boss'ları alt ettikten sonra kendinizi tam ve keyifli hissedersiniz. Tüm bunlardan sonra yeni maceralar ve meydan okuyan olaylar arayın. Online oyun dünyası sonsuz hikaye ve yarısmalar ile doludur. Bir kahraman olursunuz ve bunun bir oyun oldugunu anlamanız o kadar kolay degildir CABAL Online size kendi hikayenizi yasama olanagi taniyarak sizi bir kahraman yapacak.
Üye Ol=>[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Minimum Gereksinimler
Islemci : Pentium 3 800MHz
RAM : 256MB
Ekran Karti : 3D Hizlandirici
Ses Karti : DirectX 9.0c uyumlu tüm ses kartlari
Boş Alan : 1 Gb
İNDİR=>[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Admin Admin
Hangi Takım : Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 116 Rep Gücü : 56687 Rep Puanı : 142 Doğum tarihi : 27/04/90 Kayıt tarihi : 09/07/09 Yaş : 34 Nerden? : Samsun İş/Hobiler : Bilgisayar
| Konu: Geri: Cabal Online İndir & Üyelik Paz Tem. 26, 2009 9:47 pm | |
| ------------------------Yükleme Ve çalıştırma------------------------ADIM 1
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
CABAL Online’i yüklemek için setup.exe’yi çalistiriniz. ADIM 2[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Browse tusunu kullanarak oyunu nereye yükleyeceginizi seçiniz. ADIM 3[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Cabal Online kisa yolunu nereye yükleyeceginizi seçiniz. ADIM 4[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Oyun simgelerinin nereye yerlestirilecegini seçiniz. ADIM 5[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yükelemeye devam etmeden önce yükleme özelliklerini onaylayiniz. ADIM 6[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]'Install' tusuna bastiktan sonra yükleme islemi baslar. ADIM 7[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yükleme islemi tamamlandiktan sonra, isaretli kutucugu tiklayiniz ve oyuna baslayiniz. CABAL Online’i Çalistirmak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
- 1 CABAL Online resmi sitesini açacaktir ([Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.])
- 2 CABAL Online forumunda bulunan Yardim konularini açacaktir.
- 3 Tek güncellemenin indirilme yüzdesi.
- 4 Tüm güncellemenin indirilme yüzdesi.
- 5 Test Server’inde oyna (Test server’inde oynamak için bu özellige tiklayiniz ve “Start”a basiniz)
- 1 Oyun özelliklerini belirleyiniz.
- 7 CABAL Online’e baslayiniz.
| |
|
ToucHWin Admin
Hangi Takım : Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 76 Rep Gücü : 56350 Rep Puanı : 40 Doğum tarihi : 28/03/90 Kayıt tarihi : 10/07/09 Yaş : 34 Nerden? : samsun İş/Hobiler : Oyun
| Konu: Geri: Cabal Online İndir & Üyelik Cuma Ağus. 21, 2009 10:03 pm | |
| | |
|