adolfx1 General
Hangi Takım : Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 34 Rep Gücü : 55872 Rep Puanı : 57 Doğum tarihi : 13/05/85 Kayıt tarihi : 18/08/09 Yaş : 39 Nerden? : denizli İş/Hobiler : warrock
| Konu: Warrock Karakterlerı Hikayesi (by adolfx) Çarş. Ağus. 19, 2009 8:40 am | |
| Bir gün Enginer, Medic, Sniper, Assault, Heavy Trooper NİU hava üssünde oturmuş muhabbet ediyorlardı. Taaki o alarm sesi duyulana kadar.
Assault:Neler oluyor? Asker:Efendim, derberanlar üssü bombalamaya başladı. Assault:Alfa1 benimle gelin, Alfa2 siz Sniper ile gidin, Heavy Trooper, Enginer, Medic 3. Bölüğü koruyun. Go, Go, Go...
Assault:Askerler el bombalarını atın, derberanları havaya uçurucaz. Olamaz o karşıdan gelen tankmı? Asker:Evet efendim. Assault:Heavy Trooper hemen yanımıza gel, patlatılacak bir tank war. Heavy Trooper:Anlaşıldı efendim hemen geliyorum.
Yazar:Heavy Trooper oraya doğru gelirken vurulur ve ağır yaralanır. Medic onu hemen NİU üssüne geri götürür ve tedaviye başlar.
Heavy Trooper:Yardım et medic, yardım ettttt!! Medic:Sakin olmaya çalış, ağır yaralısın, gücünü harcamamaya çalış. Heavy Trooper:Ölücem değilmi medic. Medic[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ayan, Dayannnnnnnnnnn!!!
Yazar:Her çabaya rağmen Heavy Trooper kurtarılamaz. Medic:Efendim Heavy Trooper'ı kaybettik. Assault:Lanet olsun... Assault:Nasıl olur? Medic:Ağır yaralıydı kurtarılması çok zordu efendim. Assault:Anlaşıldı tamam, görevine devam et asker. Medic:Emredersiniz komutanım.
Yazar:İlk savaş zorlu ve kanlı bir savaş oldu, ama yinede NİU'lar savaşı kazandılar. Assault:Enginer, Sniper nerede? Enginer:Buradayım efendim. Sniper:Buradayım efendim. Assault:Zorlu bir savaşdı, artık biraz dinlenebiliriz.
Yazar:Ertesi gün Heavy Trooper için düzenlenen saygı töreninde bir baskın daha olur. Assault:Ne oluyor burada, buda NEDİRRRRRRR? Medic:Saldırıya uğradık, geri çekilmeliyiz. Assault:Geri Çekilin Geri Çekilin!!
Yazar:Uçaklar tarafından atılan bir bombadan dolayı Enginer, Sniper, Medic hayatlarını kaybeder. Assault ise baygın bir şekilde ağır yaralı yerde yatıyordu. Ya yaşayacaktı, yada ölecekti...
(devamı cok yakında sızlerle)
| |
|
ToucHWin Admin
Hangi Takım : Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 76 Rep Gücü : 56330 Rep Puanı : 40 Doğum tarihi : 28/03/90 Kayıt tarihi : 10/07/09 Yaş : 34 Nerden? : samsun İş/Hobiler : Oyun
| Konu: Geri: Warrock Karakterlerı Hikayesi (by adolfx) Çarş. Ağus. 19, 2009 10:13 am | |
| Bak sen güzel olmuş çok güzel bunun devamı varsa acilen Paylaşım Ben bunu Düzenleyip Sabitliyorum ! | |
|
DeviL Yarbay
Hangi Takım : Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 85 Rep Gücü : 56249 Rep Puanı : 35 Doğum tarihi : 26/02/90 Kayıt tarihi : 13/07/09 Yaş : 34 Nerden? : Samsun İş/Hobiler : Oyun
| Konu: Geri: Warrock Karakterlerı Hikayesi (by adolfx) Cuma Ağus. 21, 2009 10:44 am | |
| Evet çk güzel olmuş eline sağlık + rep | |
|
Admin Admin
Hangi Takım : Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 116 Rep Gücü : 56667 Rep Puanı : 142 Doğum tarihi : 27/04/90 Kayıt tarihi : 09/07/09 Yaş : 34 Nerden? : Samsun İş/Hobiler : Bilgisayar
| Konu: Geri: Warrock Karakterlerı Hikayesi (by adolfx) Ptsi Ağus. 24, 2009 12:32 pm | |
| Paylaşım için saol gerçekte çok güzel olmuş + rep | |
|