Admin Admin
Hangi Takım : Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 116 Rep Gücü : 56667 Rep Puanı : 142 Doğum tarihi : 27/04/90 Kayıt tarihi : 09/07/09 Yaş : 34 Nerden? : Samsun İş/Hobiler : Bilgisayar
| Konu: Warrock Hikayeler ( Bölüm 2.) Cuma Ekim 16, 2009 6:39 pm | |
| ---Bölüm 2---
"Ateş Eden de kim ?"
Yer : İstanbul - Tenha Bir Yer Assault : Hey,Sniper Sen mi ateş ettin ? Sniper : Hayır efendim. Assault : Tamam O zaman ,Burası Savaş Bölgesi Olduğundan Silahlar Yakın Hissediliyor Olabilir.. Heavy Tropher Füzelerinin Kullan ve Bazılarını Dağıt.. HeavyTroper : . . . Assault : Heavy Troper Cevap Ver ordamısın Heavy Troper : . . . Assault : Lanet Olsun !.. Medic Git ve Heavy Troper'i Bul. Medic : Emredersiniz Efendim. NIU askerleri Çatışmaya Devam Ederken Bir ses Gelir...
Medic : Efendim , Heavy Troper'i Buldum Ölmüş.. Assault : Lanet Olsun ... Sen Gel Yanımıza Şu Grubu Dağıtalım. Sniper Sen Bizi Koru.. NIU askerleri Çatışmadan Galip Ayrılır ve HeavyTroperin Cesedini Almak İçin öldüğü yere doğru Yol alırlar..
Assault : Medic Heavytroper'in Cesedinin burda gördüğünden eminmisin burda kimse yok. Medic : ama.... Buradaydı.. Assault : Engineer Sen etrafa bi göz at.. Engineer : Emredersiniz.. Engineer Etrafa Bakmak için biraz uzaklaşır ve Telsizden Bir ses Gelir..
----1.BÖLÜMÜN SONU---- Yönetmen: Admin Yrd Yönetmen : ToucHWin Yazar : Admin
| |
|
DeviL Yarbay
Hangi Takım : Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 85 Rep Gücü : 56249 Rep Puanı : 35 Doğum tarihi : 26/02/90 Kayıt tarihi : 13/07/09 Yaş : 34 Nerden? : Samsun İş/Hobiler : Oyun
| |
๏tt๏๓คภє๓קเгє Yeni Üye
Hangi Takım : Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 9 Rep Gücü : 54931 Rep Puanı : 0 Doğum tarihi : 18/12/50 Kayıt tarihi : 08/11/09 Yaş : 73 Nerden? : Osmanlı ;) İş/Hobiler : Bilmiorum
| Konu: Geri: Warrock Hikayeler ( Bölüm 2.) Cuma Kas. 13, 2009 7:43 pm | |
| | |
|