Admin Admin
Hangi Takım : Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 116 Rep Gücü : 56667 Rep Puanı : 142 Doğum tarihi : 27/04/90 Kayıt tarihi : 09/07/09 Yaş : 34 Nerden? : Samsun İş/Hobiler : Bilgisayar
| Konu: Rappelz İndir Perş. Tem. 16, 2009 9:09 am | |
| Sistem Gereksinimleri----Rappelz'i bilgisayarınıza yüklemeden evvel Direct-X 9.0c yüklü olması lazım. ----Rappelz'i tekrar yüklemeden önce yüklü olan Rappelz versyonunu kaldırıp bilgisayarınızdaki Rappelz dosyasını silmeniz lazım..----Bilgisayarınızda en az 4GB'lık boş yer bulunması gerekecek. SistemMinimum Sistem GereksinimleriTavsiye Edilen Sistem CPU | Pentium-IV/AMD 1.5GHz | Pentium-IV /AMD 2.5GHz | Hafıza | 512 MB | 1024 MB | VGA | 128 MB | 256 MB | Client İndir
- Rappelz'i ortaklarımızın sitelerinden ücretsizce indirebilirsiniz. Oyunu oynayabilmek için ücretsiz bir gPotato hesabına ihtiyacınız var, onu [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sitemizden yaratabilirsiniz.
Rappelz'i Torrent İndirimi ile indirebilirsiniz. Bunu gerçekleştirebilmek için torrent indirme programına ihtiyacınız olacak (örneğin uTorrent veya BitTorrent. Bunlar ücretsizce indirilip kullanılabilir.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]gPotato (Hızlı!) [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Gameswelt [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Gamers Hell [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]MMO Site [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Spawn Point [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bit Torrent [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]4Players [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]eXtreme Players [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Gameborder [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]MMORPG-Planet [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Gamefox.de | |
|
DeviL Yarbay
Hangi Takım : Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 85 Rep Gücü : 56249 Rep Puanı : 35 Doğum tarihi : 26/02/90 Kayıt tarihi : 13/07/09 Yaş : 34 Nerden? : Samsun İş/Hobiler : Oyun
| Konu: Geri: Rappelz İndir Perş. Tem. 16, 2009 1:36 pm | |
| | |
|
Admin Admin
Hangi Takım : Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 116 Rep Gücü : 56667 Rep Puanı : 142 Doğum tarihi : 27/04/90 Kayıt tarihi : 09/07/09 Yaş : 34 Nerden? : Samsun İş/Hobiler : Bilgisayar
| Konu: Geri: Rappelz İndir Perş. Tem. 16, 2009 8:26 pm | |
| Bu oyunu Ben sevmedim açıkçası ScreenShoot lara bakınca..ama teşekkürler.. | |
|
quiet55 Çavuş
Hangi Takım : Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 68 Rep Gücü : 56008 Rep Puanı : 51 Doğum tarihi : 28/01/94 Kayıt tarihi : 06/08/09 Yaş : 30 Nerden? : Antalya İş/Hobiler : Pc
| Konu: Geri: Rappelz İndir Perş. Ağus. 06, 2009 9:45 am | |
| - Admin demiş ki:
- Bu oyunu Ben sevmedim açıkçası ScreenShoot lara bakınca..ama teşekkürler..
Evet Bende beğenmedim ama bu oyunu yapmak bile bi emek ister oyunu yapanlar saolsunlar | |
|
buro06b Yeni Üye
Hangi Takım : Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 31 Rep Gücü : 55749 Rep Puanı : 5 Doğum tarihi : 25/04/96 Kayıt tarihi : 22/08/09 Yaş : 28 Nerden? : Ankara İş/Hobiler : oyun,oyun,oyun
| Konu: Geri: Rappelz İndir C.tesi Ağus. 22, 2009 1:03 pm | |
| bende oyunun cdsi varetraf ve grafikler guzel ama cok karısık ve knightın itemlerine benzer itemleri vardı oyunda | |
|